apelviken.se

  1. Home
  2. »
  3. Sverige
  4. »
  5. Halland
  6. »
  7. Varberg
  8. »
  9. apelviken.se

Så nära havet du kan komma

Camping, hotell och konferens! Bland annat.

Det är något speciellt med horisonten. Känslan av att allt är möjligt. Att vistas vid havet är mycket mer än bad, skratt och glada barn. Det är en lisa för själen. Året runt! Det är ett välmående man bär med sig långt efter semestern är slut. Horisonten får du på köpet! Förutom horisonten är vi en av Sveriges tolv femstjärniga campingplatser - den enda i Halland! Och ändå finns vi bara en och en halv kilometer söder om stadskärnan. Alldeles förträffligt promenadavstånd med andra ord. På så sätt får du både några av Sveriges bästa sandstränder och småstadens charm.

Varberg, Ullared och hela västkusten

Det finns inte många platser som erbjuder så mycket, en sådan variation som västkusten. Varberg är inte bara en timme bort från storstadspuls i Göteborg - det är den perfekta utgångspunkten för utflykter längs hela västkusten; åk till Bohuslän över dagen, Borås Djurpark hinner man också med utan konstigheter, Ullared och Gekås ligger bara en halvtimme bort. Eller ta färjan över till 'utomlands'.

Hos oss behöver du inte ha fler lugna stunder än du själv önskar

Lugn och ro har sin plats, nöjen, aktiviteter och gemenskap sin. Med två restauranger, välsorterad livsmedelsbutik, pool och ett fullspäckat aktivitetsprogram finns alltid något att göra - om man vill.

apelviken.se har öppet året runt, varje dag – utan undantag.

Information
Sanatorievägen 4, 432 53 Varberg, Sverige
+46-(0)340 - 64 13 00
scr.se: 5

Send message to listing owner

Send message to moderator